Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM POZEMOK DOMAŠA VALKOV

Interné ID: MM005PCC
Ulica: Valkov
Obec: Bžany
Okres: Stropkov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
Iné:
22 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny svahovitý pozemok o výmere 273 m², ktorý je ideálny pre výstavbu rekreačnej chaty s terasou. Vďaka svojmu umiestneniu na kopci poskytuje jedinečný panoramatický výhľad na Domašu, čo vytvára ideálnu atmosféru pre oddych ďaleko od mestského ruchu.

Pozemok je orientovaný na východ, takže si budete môcť každé ráno vychutnať nádherný východ slnka. Prvé lúče vás nabijú energiou a vytvoria dokonalú harmóniu s prírodou.

Nachádza sa v tichej a pokojnej chatovej oblasti, ktorá je ideálna pre milovníkov prírody, hubárov a rekreantov. V blízkosti nájdete športové aktivity, ako sú tenisové kurty a vodné športy, ako aj reštaurácie. Oblasť ponúka skvelé možnosti pre relax a šport.

Prístupová cesta je z makadamu, čo zaručuje pohodlný prístup k pozemku. Všetky potrebné siete (voda, elektrina a kanalizácia) sú v dosahu a je možné sa k nim pripojiť, čo ešte viac zvyšuje atraktivitu tejto lokality.

Tento pozemok predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú oázu pokoja s možnosťou rekreácie a športu v krásnom prostredí. Neváhajte a zrealizujte si sen o vlastnej chate s nádherným výhľadom!

3D obhliadka: https://livetour.istaging.com/4e8f41c7-be39-4081-a3cf-5567dcd9a765?index=1

Marek Maliňák
email: marek.malinak@kingreal.sk
tel. č. 0911 317 228

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
273 m2
Typ zeme:
strmý svah
Šírka pozemku:
15 m
Dĺžka pozemku:
18 m
Celková plocha:
273 m2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - blízko pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - blízko pozemku - 230 V:
áno
Kanalizácia - blízko pozemku - kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Marek Maliňák

Marek Maliňák

Obchodník Stropkov

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti