Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičné stavebné pozemky v obci Komárov okr. Bardejov

Interné ID: KM127P
Ulica: Komárov
Obec: Komárov
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
12 640 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL Bardejov exkluzívne ponúka na predaj investičné stavebné pozemky v obci Komárov vzdialenej len 7 km od mesta Bardejov. Podľa územného plánu obce sú pozemky v lokalite "Hospodársky dvor" vhodné na výstavbu rodinných domov. Pri pozemkoch sa momentálne nenachádzajú inžinierskej siete. Možnosť napojenia sa na elektrinu, vodovod a kanalizáciu je vo vzdialenosti 250 m. Plánovaná prístupová cesta je vo vlastníctve obce Komárov. 

Investičné pozemky, ich výmera a predajná cena: 
Pozemok č. 1 - výmera 532 m2, predajná cena: 12.640,- Eur - REZERVOVANÝ
Pozemok č. 2 - výmera 532 m2, predajná cena: 12.640,- Eur - REZERVOVANÝ
Pozemok č. 3 - výmera 816 m2, predajná cena: 14.240,- Eur - REZERVOVANÝ

V predajnej cene je zahrnutý aj podiel na prístupovej ceste ku všetkým 3 pozemkom. 
Poskytujeme kompletný realitný servis a hypotékarne poradenstvo. 

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Hviezdoslavova 1 v Bardejove (Hotel pod Bránou).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
532 m2
Typ zeme:
rovina
Celková plocha:
532 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti