Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusné apartmány v PREMIER FORT APARTHOTEL aj NA SPLÁTKY v komplexe priamo na pláži v Bulharsku - NA SPLÁTKY S AKONTÁCIOU OD 20% !

Interné ID: KM125BUL
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
od 83.500 €

Popis nehnuteľnosti

KING REAL ponúka na predaj luxusné apartmány aj NA SPLÁTKY v komplexe Premier Fort Aparthotel priamo na pláži. Premier Fort Aparthotel je lídrom v rebríčku hotelov a aparthotelov na bulharskom pobreží Čierneho mora. 

Výborná poloha - prvé pobrežie s panoramatickým výhľadom na more. Nachádza sa v meste Sveti Vlas, vedľa letoviska Sunny Beach a prístavu jácht Marina Dinevi. Kombinácia mora, lesa s turistickými chodníkmi a horami – čo by mohlo byť lepšie?
Veľa zelene a dostatok priestoru pre hry a prechádzky – územie je veľké, uzavreté a strážené. Vaše deti budú športovať a baviť sa, takže si môžete užiť pokojný a pokojný čas pre seba; tobogány a bazény pre deti i dospelých; športy a ihriská, voľné kolektívne hry: vzdušný hokej, stolný futbal a stolný tenis; lahodné reštaurácie – bufet, a-la-carte, snack-bar, bar pri bazéne;
Reštaurácie v Premier Fort - The Chefs a The Taste sú na popredných miestach v rebríčku reštaurácií v letoviskách Slnečné pobrežie a Sveti Vlas; K dispozícii je vám animačný program a detský klub; 24/7 recepčná služba; Najvyššie hygienické štandardy vo všetkých priestoroch hotela;
Perfektne vybavené apartmány, útulné a pohodlné. Nádherný výhľad na more z vašej terasy si zamilujete; Nová, vysoko kvalitná konštrukcia spĺňajúca všetky normy a predpisy EÚ.

S radosťou oznamujeme možnosť kúpy nehnuteľnosti v Apart-hoteli, na ktorú sme hrdí! Naozaj jedinečná príležitosť - investície do vysoko výnosného rezortu. Majiteľ môže byť buď užívať sám, stráviť raz nádhernú letnú dovolenku so svojou milovanou, alebo si ho prenajať s DOBRÝM PRÍJMOM Z NÁJMU u Fort Noks LTD.

Prenájom je jedinečná príležitosť, ktorú môžete využiť!

Môžete si kúpiť apartmán v najlepšom komplexe na bulharskom pobreží Čierneho mora priamo pri mori. Byt v Premier Fort bude obľúbeným miestom dovolenky vašej rodiny v Bulharsku a bude pre vás perfektnou investíciou. Apartmány od 58 000 do 650 000 EUR, od útulných štúdií až po luxusné apartmány s 3 spálňami.

Majitelia apartmánov v komplexe platia nasledujúce ročné poplatky a dane:

Poplatok za údržbu a správu vo výške 21 euro vrátane 20% DPH za jeden meter štvorcový zastavané plochy ročne;
Ročná daň vo výške 215 euro bez DPH 20% za internetové a televízne pripojenie a údržbu prístupových kariet;
Poistenie – 50 eur za garsónku, 60 eur za apartmán s 1 spálňou a 70 eur za apartmán s 2 spálňami a 85 eur za apartmán s 3 spálňami;
Poplatok za správu účtov vo výške 30 euro;
Daň z nehnuteľnosti a popolnice môže naša spoločnosť platiť v rovnakých sadzbách ako pri obci Nesebar.

Za generálne opravy a rekonštrukcie budov a stavieb na území areálu sa neplatia žiadne ďalšie dane, všetko je zahrnuté v predajnej cene.

Za príplatok Premier Fort Apart Hotel ponúka rôzne služby, všetko, čo môžete potrebovať počas dovolenky v Bulharsku na pobreží!

Splátkový kalendár:

20 % z ceny splatnej pri podpise predbežnej zmluvy;
Zvyšných 80 % je možné zaplatiť pomocou plánu odložených platieb Fort Noks:

Zľavy z ceny podľa výšky akontácie: 
V prípade 30% prvej splátky pri podpise predbežnej zmluvy - zľava 0,5% z kúpnej ceny.
V prípade 40% prvej splátky pri podpise predbežnej zmluvy - 1% zľava z kúpnej ceny.
V prípade 50% prvej splátky pri podpise predbežnej zmluvy - 1,5% zľava z kúpnej ceny.
V prípade 100% splátky pri podpise predbežnej zmluvy - 3% zľava z kúpnej ceny.
K podpisu notárskej zápisnice dôjde až po úplnej úhrade ceny bytu.

Aktuálny cenník voľných apartmánov pošleme na požiadanie.
Nasledne zašleme záujemcovi videoobhliadku apartmánu, ktorý si vyberie.
Predaj apartmánov vieme realizovať aj na diaľku, stačí overiť splnomocnenie pre advokáta a celý proces predaja zrealizujeme za Vás. Ak by ste mali záujem o osobnú obhliadku, poskytujeme záujemcom, ktorý zložia rezerváciu vo výške 2.000,- Eur transfer z letiska a ubytovanie až na 5 dni úplne zadarmo !

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 738 901, mailom: martin.kulka@kingreal.sk alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Vajanského 37 v Prešove.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
45 m2
Stav:
novostavba
Loggia:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
45 m2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Martin Kuľka

Ing. Martin Kuľka

Manažér kancelárie Bardejov

Ako realitný maklér pracujem v  KING REAL od roku 2017, momentálne som na pozícií vedúceho pracovníka pobočky KING REAL v Bardejove na ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou). Práca realitného makléra je kreatívna,  vyžaduje sa veľká predstavivosť a to mi vyhovuje.

So spoločnosťou KING REAL Vám ponúkame vždy len tie najnovšie trendy a nástroje v oblasti predaja realít ako je 3D prehliadka, prehliadka dronom alebo moderný internetový marketing na sociálnych sieťach a pod. Každý nový klient je pre mňa výzva, teším sa na spoluprácu s Vami... :)

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti